Please enable JS

Fejfájás

Fejfájás

Az egyik barátnőm felhívott, hogy nézzem már meg a lakását, mert egy hete fáj a feje szinte egyfolytában. A lakását jól ismerem, ezért miután végigjártam azt, rögtön feltűnt az ágya mellett felhalmozott könyvek, fényképek, társasjáték, kötés, stb. sokasága.

Rá is kérdeztem, hogy mi ez a halom az ágya mellett. A Karácsonyra rákészülve felhalmozott néhány könyvet kényelme érdekében, hogy éjszaka vagy hajnalba tudjon olvasni és ne kelljen kibújnia a jó meleg ágyból. Ám ezekhez a könyvekhez hozzájött még a karácsonyi ajándékba kapott könyvek. Mindet szerette volna kiolvasni vagy legalább beleolvasni, ezért készítette kézközelbe. A társasjáték pedig azért landolt a franciaágy mellett, mert a gyerekek a téli szünetben társasjátékozással kezdik a napot és ezzel is zárják. És nincs annál jobb érzés, mint pizsamában a nagy ágyon anyuval és apuval játszani. Nem is sorolom tovább, mert minden tárgy ottlétére talált magyarázatot, csak arra nem, hogy a szünet végével miért nem kerültek ezek a tárgyak is vissza a helyükre.

Mit történhetett? Talán azt a szemrehányó üzenetet kapta éjszaka a könyvek sokaságától, hogy nem olvastál ki, a fotóktól, hogy nem rendeztél albumba, a társasjátéktól, hogy este és reggel sem játszottál a gyerekekkel, a sáltól, hogy nem kötöttél meg. A könyvek, a fotók vagy a társasjáték küldi ezt az üzenetet?
Nem. Az ő saját elvárása önmagával szemben! Most, hogy véget ért a téli szünet, szembesül a saját meg nem valósult elvárásaival. A fejfájását is ez okozta. Miután közösen helyére pakoltuk a dolgokat, az ágy körül felszabadult a tér, a fejében is kitisztultak a gondolatok. A fejfájása pedig megszűnt.

Éjszakára ne vegyük magunkat körül túl sok olyan tárggyal, amelyek valamilyen cselekvésünk befejezésre várnak!

2013. január 16./
szincsak_anna_.jpg
Otthonod a lelked tükre.
Belenéztél már? Én igen.
A spirituális térrendezés erről szól.