Please enable JS

Ars Poetica

A lakások és én? Teljes szimbiózis. Mindegyiket meg akarom fejteni. Ki és miért azt választotta - ma már ez tisztán látszik számomra. Egyszer az egyik félnek tapasztalás, míg máskor a társ kapja a feladatot. Mindig az, akit legjobban foglalkoztat.

Mit rejthetnek a falak? Sok mindent. Segíthetik mindennapjainkat vagy éppen kellemetlenül szembesítenek a valósággal életünk egy adott területén. Az a rejtélyes benne, hogy még csak nem is sejtjük, hogy éppen a kedves Homlokzati Fal Őnagysága felelős a minket ért kellemetlenségekért. Kacagna ezen? Nem hinném. Figyelmeztet, tanít, az biztos.

Milyen az enyém? Mára már barátságba kerültünk. Nem volt ez mindig így, hosszú út vezetett idáig. Aztán megértettem. Azóta segítjük egymást. Néha megmutatja, hogy mégis csak ő az úr a háznál. Én meg ráhagyom. Mint egy régi házasság, hagy mondja csak, én meg teszem a dolgom.

Sok mindent tudok már a házakról, és mindennap rárakódik egy újabb réteg erre a tapasztalatra. Az élet nagy tanítómester! Ha hívnak valahová, megérzem, hogy miért választották pont Őt. Nem hiszed? Pedig Te is választottál egyet valamiért. És üzen neked. Figyelj hát rá!

Szincsák Anna
Telefon: 06-30-202-5514
E-mail: anna@spiritualis-terrendezes.hu

szincsak_anna_.jpg
Otthonod a lelked tükre.
Belenéztél már? Én igen.
A spirituális térrendezés erről szól.