Please enable JS

TANÁCSADÁS

Az ember a lakásával állandóan kapcsolatban van - jobb esetben egyszerűen csak lakunk benne és rendben tartjuk, de vannak nagyobb lélegzetű történések is, amelyek több időt és energiát igényelnek: vesszük, felújítjuk, átalakítjuk, tervezzük, építjük, bővítjük, eladjuk, kiadjuk, béreljük és még a telek vásárlással is gondunk lehet. 

Néha ezek a nem mindennapi teendők nagyon nagy energiát igényelnek tőlünk és gyakran érezzük úgy, nem tudunk előbbre jutni. És bár a legjobbat szeretnénk kihozni belőle, mégsem ez sikerül. Mikor megtorpanunk, segíthet egy külső ember rálátása a hogyan továbbra. Jó egy olyan segítség, aki érti a ház és a természet kapcsolatát, a családtagjaink helyét a lakásban, a falak üzenetét, a színek harmóniáját.

Ilyenkor ajánlom a szaktanácsadás igénybevételét.

 

Helyszíni tanácsadás

A helyszíni tanácsadás előre megbeszélt időpontban történik. A tanácsadás során körbejárjuk a házat, megbeszéljük a lakás hibáit és sorra vesszük a korrekciós lehetőségeket. A korrekciós lehetőségek skálája viszonylag nagy: az egyszerűbb átrendezéstől kezdve az energetikai eszközök használatáig. Szóba jöhet selejtezés, bútorok cseréje (akár szobák között is), festés (figyelembe véve a szoba jelegét és a házon belül elfoglalt helyét), szobacsere (a családtagok vizsgálata alapján), stb.

A helyszínre már úgy érkezem, hogy megfelelően előkészítem az alaprajzot, s számításokat végzek a születési adatokkal, hogy a tanácsadás során minél hatékonyabban tudjunk együttműködni. Ezért fontos, hogy a tanácsadás előtt néhány adatot megkapjak. Szükségem van tehát:

  • a ház alaprajzára, több szint esetén lehetőleg az összes lakószintre, (némely esetben a helyszínrajzra),
  • a családtagok születési adataira: teljes név, születési hely, év, hónap, nap, óra, perc,
  • pontos címre,
  • névre és telefonszámra,
  • e-mail címre.

A tanácsadásra mindig olyan időpontot beszélünk meg, hogy világosban is lássam a környéket, mert az otthon vizsgálata nem nélkülözheti a környezet vizsgálatát.

A szaktanácsadás időtartama kb. 2,5-3 óra.
A szaktanácsadás ára: 30.000,- Ft. (+ kiszállási költség vidék esetén)

szincsak_anna_.jpg
Otthonod a lelked tükre.
Belenéztél már? Én igen.
A spirituális térrendezés erről szól.