Please enable JS

Cipő, ágy, otthon

Cipő, ágy, otthon

Mi bennük a közös? Bennük töltjük életünk jelentős részét.

A cipőnk és az ágyunk ergonómiai hatásait számtalan módszerrel vizsgálták. Az e témában lefolytatott kísérletek és az erről megjelent tanulmányok száma is figyelemre méltó. Egyrészt a tanulmányok sokaságának köszönhetően, másrészt az eladásukat segítő promóciók miatt többé-kevésbé tisztában vagyunk ágyunk, cipőink élettani hatásaival. Vásárlásukkor figyelembe tudjuk venni - a külcsín és az ár mellett - az egészségre gyakorolt hatását is.

A lakásunk vásárlásakor más a helyzet. Nagyobb hangsúlyt fektetünk a látványbeli minőségre (természetesen ez sem elhanyagolható), mint az otthonunk egészségre gyakorolt hatására, már ha tudjuk egyáltalán, hogy van ilyen is. Mikor belebújunk cipőnkbe, rögtön érezzük, hogy nyom-e valahol. Mikor alszunk az ágyunkban, másnap meg tudjuk mondani, hogy milyen volt az éjszakánk, fáj-e a derekunk, vállunk. Míg egy lakás esetében csak hónapokkal, akár évekkel később derülhet ki, hogy valami gond van.

A lakásunkra olyan erők hatnak, amelyek a Föld egész területét behálózzák. Ezek az energiák nem kerülik ki a házainkat, hanem keresztülszáguldanak rajta kifejtve hatásaikat. Ezek az erők hatnak ránk mikor a napi tevékenységeinket végezzük, de ugyanúgy hatnak, mikor alszunk is. Ismernünk kell ezeknek az energiáknak az útját, irányát, erősségét, minőségét is, hogy tudjuk hol érdemes főznünk, tanulnunk és hová tegyük ágyainkat.

Ez a több szintből álló energiarendszer olyan intenzíven fejti ki hatásait, hogy képes befolyásolni egészségünket, sikereinket, párkapcsolatainkat, boldogulásunkat. Ha nem is ismerjük miben létét, attól még működnek. A spirituális térrendezés ennek felismerésében tud a segítségünkre lenni.

Kapcsolódó cikkek: 

Egyensúly belső és külső életünk között

2012. november 09./
szincsak_anna_.jpg
Otthonod a lelked tükre.
Belenéztél már? Én igen.
A spirituális térrendezés erről szól.