Please enable JS

Börtönből iroda

Börtönből iroda

Irodaházzá alakítottak egy régi budapesti bérházat. Az impozáns, jó elérhetőségű épület hamar bérlőkre lelt. Fél év telt el a beköltözés óta, amikor a cég második munkatársát is eltemették, és egy újabbnak is a kezében volt a diagnózis a rosszindulatú daganatról. Egy ott dolgozó ismerősöm félve kérdezte, hogy lehet-e köze a sorozatos betegségeknek az épülethez. A választ ő is tudta, csak megerősítést várt. Évek óta dolgozott együtt kollegáival, egy jól összeszokott csapat volt, nem volt köztük korábban ilyen nagy beteg.

Túl sok volt a véletlen, ezért egy kis nyomozásba kezdett és kiderült, hogy korábban börtönként szolgált az épület. Nemcsak fogva tartották, de meg is kínozták a foglyokat. Biztos volt benne, hogy kivégzések is történtek a házban.

A gyilkosságok, kivégzések, kínzások negatív rezgései évtizedekig ott maradnak a falak között. Még a legtökéletesebb lakberendezést alkalmazva is érezhetjük annak hideg ölelését. Ezek a rezgések valóban képesek megbetegíteni a huzamosabb ideig ott tartózkodókat. Ráismerhetünk ezekre a lakásokra, ha figyelünk belső megérzésünkre. Ha  mégis bizonytalanok vagyunk, érdemes a tulajdonlapot átvizsgálni, hogy hányszor cserélt gazdát az adott lakás.

A történet vége? A főnökök túl racionálisan szemlélték a dolgokat. Nem kívánták feladni a jó helyen lévő irodát. Az aggódó munkatárs pedig nem akart a kollégái sorsára jutni, így más munkahely után nézett.

Ez a történet nem az Andrássy úton található Terror Háza épületéről szól.  Akit otthonában hasonlóan rossz érzések kerítenek hatalmába, annak érdemes  látogatást tenni az említett múzeumba, hogy öszehasonlíthassa érzéseit. 

2012. október 28./
szincsak_anna_.jpg
Otthonod a lelked tükre.
Belenéztél már? Én igen.
A spirituális térrendezés erről szól.